ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» , www.dictamus.gr και http://b2b.dictamus.gr

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας: Το http://b2b.dictamus.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης των προϊόντων της εταιρείας «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με τα παρακάτω στοιχεία: Διακριτικός τίτλος: DICTAMUS Δραστηριότητα: ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΡΩΜ.ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ , ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΓΙΟΥ Έδρα: 5ο ΧΛΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΛΑΔΩΝ 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τηλ: 0030 2810 824850 Fax: 0030 2810 253375  Email: info@dictamus.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ– ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας http://b2b.dictamus.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς να ενημερώνει σχετικώς τους χρήστες. Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν δύναται όμως να τροποποιήσει μονομερώς τους όρους των συναλλαγών, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών μέσω της Ιστοσελίδας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

1. Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους κατωτέρω τρόπους: α)Με πιστωτική κάρτα  σε ισχύ : Visa ή Mastercard μόνο για παραλαβή της παραγγελίας επί τόπου από την αποθήκη μας στο Ηράκλειο. β)Με την υπηρεσία PayPal δηλώνοντας το e-mail manos@dictamus.gr γ)Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του δέματος(επιπλέον χρέωση 2,50€). δ)Με πληρωμή τοις μετρητοίς επί τόπου στην αποθήκη μας, εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε από εκεί τα προϊόντα που αγοράσατε. ε)Με προεξόφληση στον παρακάτω λογαριασμό: GR5501713700006370040032189 Τραπέζης Πειραιώς (Επωνυμία: «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.») και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης με e-mail στο sales@dictamus.gr ή με φαξ στο 0030 2810 253375

2. Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24 %. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές στην κατηγορία "Προσφορές" ισχύουν μόνο για αγορές από το διαδίκτυο.

3. Εναλλακτικά της ηλεκτρονικής παραγγελίας μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και τηλεφωνικά, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 08.30 π.μ. εώς τις 15.00μ.μ. στο τηλέφωνο 2810 824850ή 2810 821284.

4.Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί εντός 24 ωρών ένα επιβεβαιωτικό e-mail με όλα τα στοιχεία αυτής. Κρατήστε αυτό το e-mail σαν αποδεικτικό της παραγγελίας σας. Για οποιαδήποτε τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το κατάστημά μας σχετικά με τη παραγγελία σας, θα σας ζητηθούν τα στοιχεία αυτά.ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μετά την αγορά των προϊόντων σας, έχετε δύο επιλογές σε ό,τι αφορά την παραλαβή τους: α)Να τα παραλάβετε από την αποθήκημας συγκεκριμένες μέρες και ώρες, β)Να σας αποσταλούνστη διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας ως μέλος, ή τη στιγμή της αγοράς.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα από την αποθήκημας, μπορείτε να το κάνετε τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09.00π.μ.-15.00μ.μ. Η αποθήκηβρίσκεται στο 5οχλμ Ηρακλείου Μαλάδων,στο ΗράκλειοΚρήτης.Για να τη βρείτε, μπορείτε να συμβουλευτείτε τοχάρτη πρόσβασηςστην σελίδα με τίτλο «Η αποθήκη μας»(http://b2b.dictamus.gr/index.php?controller=stores).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλούν τα προϊόντα σε κάποια διεύθυνση δική σας, ή άλλου παραλήπτη, η αποστολή τους γίνεται σε συνεργασίαμε μεταφορικές εταιρίες καιμε εταιρία ταχυμεταφορών. Η παράδοση γίνεται εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα γίνει η παραλαβή της παραγγελίας από την courier ή την μεταφορική εταιρία, για τις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης, και εντός 72 ωρών για την υπόλοιπη Ελλάδα. Το κόστος αποστολής διαφέρει ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας με ελάχιστο το 6,00€(με ΦΠΑ)για το πρώτο δέμα. Για αποστολές με αντικαταβολή, το κόστος είναι επιπλέον 2,50€(με ΦΠΑ)για όλες τις παραγγελίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για αγορές άνω των 250,00€(προ ΦΠΑ)για τη περιοχή της Κρήτης, και άνω των 1200,00€(προ ΦΠΑ)για την υπόλοιπη Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Στη περίπτωση που επιλεγεί η αντικαταβολή, σε παραγγελίες που υπερβαίνουν τα παραπάνω ποσά, αυτή χρεώνεται με την ανωτέρω τιμή.

Εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα ή εάν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις παρακαλώεπικοινωνήστεμαζί μας.

ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 1.Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα, αζημίως και αναιτιολόγητα, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα με α) αποστολή του επιστρεφόμενου(ων) προϊόντος(ων) στη διεύθυνση 5ο ΧΛΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΛΑΔΩΝ 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, με συνοδευτικό δελτίο αποστολής και αιτιολογία «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ή β) με επιστροφή του και αλλαγή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ της εταιρείας «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.». Αλλαγές σε προϊόντα από την κατηγορία "Προσφορές" δε γίνονται δεκτές.

2.Στην υπό 1(α) περίπτωση, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία τους να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν (συμπεριλαμβανομένης της αρχικής σήμανσης). Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς και παράδοσής τους (π.χ. ΔΑ, τιμολόγιο, φορτωτική κλπ). Εάν το προϊόν δεν πληροί τους ανωτέρω όρους θα επιστρέφεται στον Πελάτη με δική του δαπάνη. Αλλαγές σε προϊόντα από την κατηγορία "Προσφορές" δε γίνονται δεκτές.

3.Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν κατά την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς (Πελάτη).

4.Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας και της ετικέτας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

5.Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

6.Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρία μας.

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 1.Η Ιστοσελίδα/το ηλεκτρονικό κατάστημα http://b2b.dictamus.gr λειτουργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα για τις πωλήσεις από απόσταση και τις διατάξεις του Νόμου 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών. Ενημερώνει υποχρεωτικά τους υποψήφιους πελάτες του σχετικά με: α) τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού που προσφέρει, β) την τιμή, γ) την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς, δ) το φόρο προστιθέμενης αξίας εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, ε) τον τρόπο πληρωμής, στ) τον τρόπο παράδοσης και εκτέλεσης, ζ) τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής και η) το δικαίωμα υπαναχώρησης. 2.Η χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την γενική πρόσβαση στο διαδίκτυο όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς (ISP's) και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο. 3.Οι Πελάτες υποχρεούνται να διαβιβάζουν στον υπεύθυνο της Ιστοσελίδας οιοδήποτε πρόβλημα ή/και παράπονο ή/και υπόδειξη ή/και παρατήρηση που τυχόν ανακύπτει λόγω της χρήσης των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. 4.Στις φόρμες παραγγελίας καθορίζονται οι τυχόν ειδικότεροι όροι και συμφωνίες που διέπουν συμπληρωματικώς προς τους όρους και συμφωνίες της παρούσας σύμβασης, την αγορά κάθε συγκεκριμένου προϊόντος. 5.Η Ιστοσελίδα/το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα της επιφύλαξης ή/και άρνησης εκτέλεσης παραγγελιών εφόσον γνωστοποιήσει στον ενδιαφερόμενο Πελάτη τους λόγους για τη σχετική επιφύλαξη ή/και άρνηση.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Επιλέγετε από τον κατάλογο προϊόντων ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στο Καλάθι Αγορών Επιλέγετε από το Καλάθι Αγορών τα προϊόντα που επιθυμείτε τελικά να παραγγείλετε. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της παραγγελίας. Επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας. Σε κάθε βήμα από τα παραπάνω και για τη διόρθωση σφαλμάτων πριν την ανάθεση της παραγγελίας, υπάρχει επιλογή Πίσω δίπλα στο Συνέχεια ή Εντολή.

ΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα (στο εξής: ο Πελάτης). Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα. Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι αληθείς, ακριβείς και έγκυρες. Ο Πελάτης κατανοεί και αποδέχεται τη διεθνή φύση του διαδικτύου και δεσμεύεται να σέβεται και να τηρεί πιστά τους τοπικούς κανόνες δεοντολογίας κάθε κράτους. Ο χρήστης/μέλος δεσμεύεται να ακολουθεί πιστά τη νομοθεσία που αφορά την μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα και την Ευρώπη προς τρίτα κράτη. Ο Πελάτης δηλώνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την Ιστοσελίδα για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε παράνομου περιεχομένου. O Πελάτης μπορεί να εγγραφεί στην Ιστοσελίδα και να δημιουργήσει ένα λογαριασμό πελάτη («Λογαριασμός»), στον οποίο θα έχει πρόσβαση μέσω ονόματος χρήστη (user name) και κωδικού (password). Ο Πελάτης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για διατήρηση της μυστικότητας των ως άνω στοιχείων του Λογαριασμού του. Ο Πελάτης παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον Λογαριασμό του καθώς και για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού του και την τυπική έξοδο του από τον Λογαριασμό, στο τέλος κάθε χρήσης. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ή θυγατρικών της ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από την αθέμιτη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του Λογαριασμού του από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν δύναται να εγγυηθεί ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν εγγυάται ότι η Ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε άλλη συγγενική ιστοσελίδα ή οι εξυπηρετητές «servers» μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεση του Πελάτη, παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο. Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν δύναται να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά θα ενημερώνει εγκαίρως τον Πελάτη περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Επίσης η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας, σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν. Γενικότερα, η εταιρεία δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο Πελάτης και σε καμία περίπτωση η εταιρία.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΣΗΜΑ Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων επί του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων). Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, ήχων, βίντεο, των παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων και γενικά όλων των αρχείων της Ιστοσελίδας, αποτελούν έργα πνευματικής ιδιοκτησίας, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αντιγραφή, το downloading, πώληση, μεταπώληση ή καθ’ οιονδήποτε εμπορική εκμετάλλευση συνόλου ή μέρους του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, σύμφωνα με τους όρους του ν.2472/97, αποκλειστικά από την «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» και αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την έκδοση των σχετικών νόμιμων παραστατικών (φορολογικών) και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων (που δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώριση ατόμων). Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για τους ανωτέρω σκοπούς. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης και αποδέχεστε την διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» σε συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, με σκοπό την αποστολή σε σας διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών, μετά την είσοδο σας στο σύστημα ενεργοποιήστε τη σχετική επιλογή στη λειτουργία Το Προφίλ μου. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονική αλληλογραφία στο sales@dictamus.gr ή info@dictamus.gr . Τα τηρούμενα στοιχεία των Πελατών δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές ή διοικητικές αρχές, κατόπιν αιτήματός τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 

COOKIES Όπως και οι περισσότερες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, έτσι και στην Ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε Πελάτη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του Πελάτη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της Ιστοσελίδας, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του Καταστήματος είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους διαφήμισης. Ο Πελάτης μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα επικοινωνίας (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της Ιστοσελίδας είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η εταιρία διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες. Εάν παρόλα αυτά κατατεθούν ψευδή στοιχεία κατά την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής μελών, η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας. Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του Πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ/ XΡΩΜΑΤΑ Η «ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρουσιάσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα διατιθέμενα από αυτήν προϊόντα και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά αυτών. H«ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίζονται με ακρίβεια τα πραγματικά χαρακτηριστικά και χρώματα συσκευασιών των προϊόντων, όταν αυτά εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα. Η εταιρία μας όμως δεν ευθύνεται και δεν εγγυάται για την απόλυτη ακρίβεια της απεικόνισης των χρωμάτων των προϊόντων στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη, καθώς αυτή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε οθόνης και υπολογιστή.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Με Εκτίμηση

«ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»