ΑΝΓΚΟΣΤΟΥΡΑ Μεγαλύτερη προβολή

ΑΝΓΚΟΣΤΟΥΡΑ

Νέο προϊόν

Ανγκοστούρα φλοιός

Angostura trifoliata

Περισσότερες λεπτομέρειες

Χαρακτηριστικά

ΜορφήΦλοιός κομμένος
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗΜόνον κατόπιν ιατρικής συμβουλής
Άρωμα - ΟσμήΕυωδιαστό
ΓεύσηΠικρή
Χωρίς ΑλάτιΔεν περιέχει καθόλου αλάτι
Χωρίς ΓλουτένηΔεν περιέχει γλουτένη
VeganΤαιριάζει σε χορτοφαγικά γεύματα και πιάτα
Χωρίς ΖάχαρηΔεν περιέχει καθόλου ζάχαρη

Άλλες πληροφορίες

 Η Αγγοστούρα είναι θαμνοειδές της οικογένειας των ρουτιδών, ιθαγενές των δασών του Ορινόκο στη Βενεζουέλα. Λέγεται και Αγγοστύρα, ενώ η επιστημονική της ονομασία είναι Αγγοστύρα η τρίφυλλος (Angostura trifoliata). Ο φλοιός της Αγγοστούρας είναι χυμώδης, μαλακός, πρασινωπός ή καστανοκίτρινος στο εσωτερικό και κίτρινος στο εξωτερικό, ενώ περιέχει διάφορα αλκαλοειδή, μια πικρή ουσία, που ονομάζεται αγγοστυρίνη, και ένα αιθέριο έλαιο.

 Η οσμή του είναι ισχυρή και δυσάρεστη, η δε γεύση του πικρή. Στην ποτοποιία χρησιμοποιείται ευρέως ως υποκατάστατο του εκχυλίσματος φλοιού της κίνας.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΑΝΓΚΟΣΤΟΥΡΑ

ΑΝΓΚΟΣΤΟΥΡΑ

Ανγκοστούρα φλοιός

Angostura trifoliata